bulozne epidermolize života i home lijekova

Pažljivo rana skrb i dobra prehrana su neophodni za osobe s bulozne epidermolize. Mjehurići mogu dovesti do stvaranja ožiljaka, infekcija i deformacija. Vaš liječnik može vam pokazati kako da se brinu za mjehuriće ispravno i savjetovati vas o načinima kako ih spriječiti.

Ako se mjehurići ostao netaknut, oni mogu povećati, što stvara veću ranu kada se napokon slomiti. Razgovarajte sa svojim liječnikom o sigurnim načinima za vas razbiti i odvod mjehuriće prije nego što su dobili prevelika. Vaš liječnik može preporučiti proizvode koristiti kako bi tih područja vlažnih za promicanje liječenje, kao što je gaza koji sadrži sredstvo za hidratantne i spriječiti infekcije.

Briga za kožu i toaletni rana

Kada nastojali vašeg djeteta rane

ishrana

Olakšanje bol mjehura i rana skrb

Oprezno rana skrb može pomoći liječenje i spriječiti infekcije. Vaš liječnik može preporučiti sljedeće savjete za liječenje žuljeva i sirove kože

Nanesite kreme ili losione i pokriti s zavoje. Koristite antibiotsku mast, vazelin ili druge hidratantne tvari. Zatim pokrivaju područje s posebnim nonsticking povez (Mepilex, PolyMem, drugi). Ako koristite antibiotik kreme za dugo vremena, okrenite tip koristite svaki mjesec.

Možete birati između raznih preljeva, na temelju vrste eipdermoylis bulozne ste se bave, veličini i mjestu od rana, dostupnosti i cijene. Možda ćete morati držati začine u mjestu s valjanom gaze.

Ako mjehurići u ustima ili grlu čine ga teško za vaše dijete da jede, evo nekoliko prijedloga