citarabin liposom

Ova stranica sadrži kratke informacije o citarabina liposoma i zbirku linkova na dodatne informacije o korištenju ovog lijeka, rezultati istraživanja, te su u tijeku klinička ispitivanja.

Citarabin liposom je odobren za liječenje

Citarabin liposome također se proučava u liječenju drugih vrsta raka.

Citarabin liposom je oblik citarabina sadržane u liposome (vrlo sitne čestice masti). Ovaj obrazac se može raditi bolje od drugih oblika citarabina i imaju manje nuspojava. Također, budući da su njegovi učinci traju duže u tijelu, to se ne treba dati onoliko često. Za više informacija o citarabina koji se može primjenjivati ​​na citarabina liposoma, vidi Drug Information Sažetak za citarabin.

Definicija iz Drug Rječnik – Detaljna znanstvena definicija i druga imena za ovaj lijek.

Citarabin liposoma – laik jezik Sažetak važne informacije o ovom lijeku koji mogu uključivati ​​sljedeće

Lijekovi se često istražuju kako bi saznali ako oni mogu pomoći liječenje ili sprječavanje stanja razlikuju od onih, koji su odobreni za. Ovaj pacijent informacija list vrijedi samo za odobrene namjene lijeka. Međutim, mnogo informacija može odnositi i na neodobrene svrhe da se proučava.

Nađi kliničkim ispitivanjima za citarabin liposomskog – Provjerite da pokusa iz popisa raka kliničkim ispitivanjima sada prihvaćanja pacijenata.

Važno: Informacije o lijekovima na ovoj stranici je značilo da se obrazovne. To nije zamjena za liječnički savjet. Podaci se ne mogu pokriti sve moguće svrhe, akcije, interakcije ili nuspojave ovog lijeka, ili mjere opreza koje treba poduzeti, dok ga koristite. Molimo pogledajte svoj zdravstvenog radnika za više informacija o specifičnoj zdravstvenom stanju i korištenju ovog lijeka.