dcsloratadin i pseudoefedrin (oralnim putem) pravilno korištenje

Doziranje

propustili dozu

Uzmi ovaj lijek samo kao redatelja. Nemojte uzeti više od toga i ne uzimati češće nego što je preporučeno na naljepnici, osim ako nije drugačije režiji svog liječnika. To bi moglo povećati šanse za nuspojave.

Ne uzimajući over-the-counter antihistaminici i dekongestivi, uzimajući dcsloratadin i pseudoefedrin kombinaciju.

Kada uzimanje dcsloratadin i pseudoefedrin produljenim oslobađanjem tableta

Doza ovog lijeka će biti drugačiji za različite pacijente. Slijedite liječničke naloge ili upute na etiketi. Sljedeće informacije uključuje samo prosječne doze ovog lijeka. Ako vaš doza je različita, nemojte ga mijenjati, osim ako vam liječnik ne kaže da to učinite.

Količina lijeka koji se uzme ovisi o snazi ​​i medicine. Isto tako, broj doza uzmete svaki dan, vrijeme dopušteno između doza i duljina vremena uzmete lijek ovise o medicinski problem za koji koristite lijek.

skladištenje

Ako propustite dozu ovog lijeka, uzmite je što je prije moguće. Međutim, ako je uskoro vrijeme za sljedeću dozu, preskočite propuštenu dozu i vratite se na svoje redovno doziranje raspored. Ne dvostruko dozu.

Spremite lijek u zatvorenom spremniku na sobnoj temperaturi, dalje od izvora topline, vlage i svjetla. Čuvati od smrzavanja.

Čuvati izvan dohvata djece.

Nemojte držati zastarjeli lijek ili lijek više nije potreban.

Pitajte svog liječnikom kako bi trebali raspolagati bilo kojeg lijeka ne koristite.