dr. Scholl atletskog stopala aktualna

Koristi za Dr. Scholl atletsko stopalo

Terapijski Klasa: Antimikotsko

Tolnaftate je dostupan bez recepta.

Pri odlučivanju da koristite lijekove, rizici od uzimanja lijeka se mora odvagnuti dobro što će učiniti. To je odluka vi i vaš liječnik će učiniti. Za ovaj lijek, sljedeće treba uzeti u obzir

Obavijestite svog liječnika ako ste ikada imali bilo kakve neobične ili alergijsku reakciju na ove lijekove ili bilo kojim drugim lijekovima. Isto tako obavijestite svog zdravstvenog radnika ako imate bilo koje druge vrste alergija, kao što je na hranu, boje, konzervansi, ili životinja. Za bezreceptnih proizvoda, pažljivo pročitajte etiketu ili uputstvo sastojaka.

Tolnaftate se ne smije koristiti na djeci do 2 godine starosti, osim ako nije drugačije režiji svog liječnika. Iako nema konkretne informacije uspoređuju korištenje Tolnaftate u djece od 2 godine i starijih s uporabom u drugim dobnim skupinama, ovaj lijek se ne očekuje da će izazvati različite nuspojave ili probleme u djece od 2 godine i starijih nego u odraslih ,

Mnogi lijekovi nisu posebno proučavao u starijih ljudi. Dakle, to se ne može znati da li oni funkcioniraju na isti način na koji to rade u mlađih odraslih osoba, ili ako oni uzrokuju različite nuspojave ili problema u starijih ljudi. Nema specifične informacije uspoređuju korištenje Tolnaftate u starijih osoba s upotrebu u drugim dobnim skupinama.

Iako određeni lijekovi ne smiju se koristiti zajedno na sve, u drugim slučajevima dvije različite lijekovi mogu se koristiti zajedno, čak i ako se interakcija može dogoditi. U tim slučajevima, vaš liječnik svibanj želite promijeniti dozu ili mogu biti potrebne druge mjere opreza. Recite svom liječniku ako uzimate bilo koji drugi recept ili neprepisan (over-the-counter [OTC]) medicine.

Prije uporabe Dr. Scholl atletsko stopalo

Određeni lijekovi ne smiju se koristiti na ili oko vremena jesti hranu ili jesti određene vrste hrane, jer može doći do interakcije. Korištenje alkohola ili duhana s određenim lijekovima može uzrokovati interakcije da se dogodi. Porazgovarajte sa svojim liječnikom, korištenje lijeka s hranom, alkohola ili duhana.

Ovaj odjeljak sadrži informacije o pravilnom korištenju niza proizvoda koji sadrže Tolnaftate. To ne može biti specifično za dr Scholl atletsko stopalo. Molimo pročitajte pažljivo.

Prije nanošenja Tolnaftate, isperite zahvaćeno područje i temeljito osušite. Zatim nanesite dovoljno lijekova za pokriće zahvaćeno područje.

Držite ovaj lijek daleko od očiju.

Za pacijente koji koriste praškasti oblik ovog lijeka

Za pacijente koji koriste oblik aerosola praška ovog lijeka

Za pacijente koji koriste obrazac rješenje tog lijeka

Za pacijente koji koriste obrazac Aerosol ovog lijeka

Da bi se jasno svoj infekcije u potpunosti, dalje koristiti ovaj lijek za 2 tjedna nakon spaljivanja, svrab, ili drugi simptomi su nestali, osim ako nije drugačije režiji svog liječnika. Ne propustite niti doze.

Doza ovog lijeka će biti drugačiji za različite pacijente. Slijedite liječničke naloge ili upute na etiketi. Sljedeće informacije uključuje samo prosječne doze ovog lijeka. Ako vaš doza je različita, nemojte ga mijenjati, osim ako vam liječnik ne kaže da to učinite.

Količina lijeka koji se uzme ovisi o snazi ​​i medicine. Isto tako, broj doza uzmete svaki dan, vrijeme dopušteno između doza i duljina vremena uzmete lijek ovise o medicinski problem za koji koristite lijek.

Ako propustite dozu ovog lijeka, primjenjuju se u najkraćem mogućem roku. Međutim, ako je uskoro vrijeme za sljedeću dozu, preskočite propuštenu dozu i vratite se na svoje redovno doziranje raspored.

Spremite lijek u zatvorenom spremniku na sobnoj temperaturi, dalje od izvora topline, vlage i svjetla. Čuvati od smrzavanja.

Čuvati spremnik na sobnoj temperaturi, daleko od topline i svjetla. Ne zamrzavati. Nemojte držati ovaj lijek unutar automobila gdje bi mogao biti izložen prekomjernoj vrućini ili hladnoći. Ne stvaraju rupe u posudi ili baciti u vatru, čak i ako je spremnik prazan.

Čuvati izvan dohvata djece.

Nemojte držati zastarjeli lijek ili lijek više nije potreban.

Ako vaš problem kože ne popravi u roku od 4 tjedna, ili ako se pogorša, provjerite sa svojim liječnikom.

Kako bi spriječili infekciju nakon perioda liječenja s ovim lijekom, oblik prah prah sprej ovog lijeka može se koristiti svaki dan nakon kupanja i pažljivo sušenje zahvaćeno područje.

Pravilna uporaba Tolnaftate

Zajedno sa svojim potrebnih učinaka, lijek može izazvati neke neželjene učinke. Iako nisu svi od tih nuspojava mogu se pojaviti, ako se ne javljaju oni svibanj trebate liječničku pomoć.

Provjerite sa svojim liječnikom što je prije moguće, ako bilo koji od sljedećih nuspojava

Kada se primjenjuju u obliku aerosola rješenje ovog lijeka, blagi privremeno žeže se može očekivati.

Ostale nuspojave koje nisu navedene mogu se javiti i kod nekih pacijenata. Ako primijetite bilo kakve druge posljedice, provjerite sa svojim liječnikom.

Dostupnost Rx / OTC Rx i / ili OTC

Trudnoća Kategorija N Nije klasificirano

Mjere opreza Dok putem Dr. Scholl atletsko stopalo

CSA Raspored N Ni pod kontrolom droga

Tinea cruris klotrimazol aktualna, ketokonazol aktualna, terbinafin aktualna, Lotrisone, lamisil

Tinea versicolor klotrimazol aktualna, ketokonazol aktualna, terbinafin aktualna, mikonazol aktualna, itrakonazol, ciklopiroks tematska

Tinea pedis klotrimazol aktualna, ketokonazol aktualna, terbinafin aktualna, Lotrisone, lamisil

Tinea corporis klotrimazol aktualna, ketokonazol aktualna, terbinafin aktualna, Lotrisone, lamisil

Dr. Scholl atletsko stopalo nuspojave

Tolnaftate aktualna