Rani Reproduktivni Događaji / Rak dojke Izjava

Nacionalni institut za rak sazvana ranim reproduktivnog Događaji i raka dojke radionice veljače 24-26, 2003. održana je predstaviti i pregledajte informacije dostupne na rizik od raka dojke povezan s trudnoćom Ova znanstvena radionica. Radionica je okupila presjek stručnjaka kako bi raspravljali su znanstveni podaci dostupni u pogledu reproduktivnih događaja u životu žene koje mogu utjecati na njezin kasniji rizik od raka dojke. Ovi vrhunski stručnjaci – epidemiolozi, kliničari, laboratorijski znanstvenici, kao i zalaže raka dojke – okupili da pregledate najnovije znanstvene podatke, definirati što je poznato, da se identificiraju praznine u našem znanju, te raspraviti što područjima jamči daljnje istraživanje.

Sudionici pregledao epidemiološke, biološke, molekularne i hormonalne odnosa trudnoće koje mijenjaju rizik od raka dojke. Naime, taj susret riješiti sljedeće

I sazvao radionicu pružiti sveobuhvatan i integriran znanstvenu procjenu važnih povezanosti reproduktivnih događaja i razornog problema raka dojke “, rekao je direktor Nacionalnog instituta za rak, Andrew von Eschenbach, MD” Ishodi radionice će pomoći osigurati javnost s točnim informacijama o trudnoći povezana s čimbenicima koji mogu utjecati na rizik od raka dojke, te definirati istraživački program za Instituta kroz koje je bolje definirati faktore rizika koji mogu dovesti do učinkovitijih strategija prevencije.

Nakon znanstvene prezentacije, sudionici susreli su se u malim grupama kako bi se utvrdili nedostaci u znanstvenim dokazima i utvrditi mogućnosti za interdisciplinarne pristupe popuniti one praznine. rasprava sudionika sažeti su u nacrtu izvješća koje je prezentirao i razmotreni posljednji dan radionice. Završno izvješće radionica, revidirani temeljem primjedbi sudionika tijekom završnom zasjedanju će biti predstavljen odbora znanstvenih savjetnika i odbora znanstvenih savjetnika na 3. ožujka Nakon pregleda i od strane odbora, komentari na “Radionica izvješće” će biti zatražili od znanstvene, medicinske, ali i opće putem web stranice.

Nakon pregleda od strane odbora i javnom komentaru, izvještaj će se koristiti za usmjeravanje budućeg istraživački program Instituta i razvoj javnih komunikacijskih materijala o utjecaju čimbenika povezanih s trudnoćom koji utječu na rizik kod žena od toga razvoja raka dojke.